Fodplejer Anne Petterson

Jeg er uddannet klinisk fodplejer i 2006 og er medlem af SADF (sammenslutning af danske fodplejer). Alle SADF`s medlemmer er omfattet af foreningens forsikring, krav og retningslinjer – din garanti for helhed og omhyggelig behandling. Jeg er også godkendt til kommunale tilskudsordninger.

Her på siden kan du læse mere om behandlingerne og se priser.

Fodbehandling

En fodbehandling består af: Fodbad, klipning, oprensning og slibning af neglene samt afhjælpning af problemer såsom:

  • hård, tør og revnet hud
  • ligtorne
  • fodvorter
  • fortykket negle
  • neglesvamp
  • nedgroede negle m.m.

Fodbehandlingen afsluttes med negleolie og en dejlig fodmassage. En fodbehandling tager ca. 45 minutter. Regelmæssig fodbehandling på et interval mellem 6-8 uger anbefales.

Nyhed: CryoPen behandling
CryoPen kan fjerne langt de fleste almindelige hudproblemer hurtigt, præcist og uden at danne ar. Behandlingen fjerner fodvorter, skin tags, alderspletter og fedtpletter med mere. Læs mere om CryoPen behandlinger.

Shellac

Shellac fra CND beskrives bedst som en blanding mellem neglelak og gelé. Det påføres som en neglelak, men du får en flot glans og en holdbarhed som en gelé.

Med Shellac undgår du mærker, ridser og afskalninger, og lakken er helt tør inden du tager afsted.

Lakering med shellac laves kun i forbindelse med en hel fodbehandling eller en del- behandling (klipning og oprensning af neglene), da neglene skal være helt renset og fri for neglebånd, for at få et godt resultat.

Andre behandlinger

Jeg tilbyder også Totum kropsterapi som er en holistisk behandlingsform, der ser på hele mennesket og tager udgangspunkt i, at krop og psyke hænger sammen.

Jeg kan også til byde og voksbehandlinger m.m.

Priser

Fodbehandling i klinikken
390,00 kr.

Lakering med shellac
(i forbindelse med fodbehandling)
150,00 kr

Lakering med shellac
(ved del-behandling)
230,00 kr.

Aftagning af shellac
50,00 kr.

Bestil tid på telefon 2043 2077