Massør Mona Frederiksen

Mona er uddannet fysiologisk massør og har igennem tiden dygtiggjort sig i forskellige andre former for massage, som fx bindevævsmassage med sugekopper.

Her på siden kan du læse mere om behandlingerne og se priser.

Fysiologisk massage

Massørens arbejde er at gå ind og få løsnet musklerne og de spændinger der er.

Hovedpine, hold i nakken, ømme ben, lændesmerter og spændinger i skulderne er noget vi alle kender til, eller har hørt om. Musklerne i nakke/skulder kan være så spændte, at de forstyrrer blodcirkulationen til nakken. Et forkert løft eller vrid, evt. efter en tur i haven, kan give problemer i form af ischas- eller lændesmerter.

Det påvirker vores humør og derved indirekte vores omgivelser, at have spændinger i kroppen. En god massage kan som regel fjerne både hovedpine og dårligt humør.

Bindevævsmassage

Til bindevævsmassage bruges sugekopper som danner vakuum, samtidig med at den trækkes hen over hudens overflade. Herved strækkes hud, bindevæv, blod og lymfekar der spidsbelastes af den øgede blod og væsketilførelse. Dette understøtter udskillelsen af affaldstoffer fra væv som styrker muskler og bindevævet.

Denne form for hud- og vævsmassage har vist sig at hjælpe på uren  hud, cellulite, ømme og stive muskler.

Behandlingen er velegnet til at kombinerer med almindelig massage.

Voksbehandling m.m.

Jeg tilbyder også voksbehandlinger med risvoks. I klinikken kan du desuden købe forskellige produkter som Leguano barfodssko, Rochester Ginger, Aloe Vera, neglelak og fodcremer m.m.

Priser

Fysiologisk massage 30 minutter
225,00 kr.

Fysiologisk massage 45 minutter
325,00 kr.

Fysiologisk massage 60 minutter
425,00 kr.

Ansigts massage 30 minutter
200,00 kr.

Bindevævsmassage 30 minutter
300,00 kr.

Bindevævsmassage 60 minutter
500,00 kr.

Bestil tid på telefon 2256 2364